Bryan Dyson

7 04 2010

„Imaginati-va viata ca o jonglerie cu cinci bile: munca, familie, sanatate, prieteni si spirit. Incearca sa mentii toate bilele in aer, in acelasi timp.

Vei intelege curand ca bila muncii este de cauciuc si daca o scapi, ea va sarii inapoi. Celelalte bile sunt insa din sticla. Daca le scapi, se vor sparge, crapa, zgaria sau ciobi si nu vor mai fii niciodata la fel. Trebuie sa intelegeti asta si sa luptati pentru a pastra echilibru in viata voastra. Munceste eficient la servici si pleaca la timp spre casa. Acorda timpul necesar familiei, prietenilor si odihnestete bine si mai ales nu uita ca: valoarea are valore numai daca valoarea este pretuita asa cum trebuie.

Nu-ti submina valoarea comparandu-te cu altii. Suntem diferiti si fiecare dintre noi e special. Nu-ti fixa teluri bazandu-te pe ceea ce alti oameni considera important. Numai tu stii ce este mai bine pentru tine. Nu lua usor simtamintele tale de suflet. Agata-te de ele ca si cum fara ele viata ar fi lipsita de sens. Nu lasa viata sa ti se scurga printre degete traind in trecut cu gandul la viitor. Traindu-ti fiecare clipa a vietii, vei trai toate zilele vietii tale. Nu te teme sa admiti ca nu esti perfect. Aceasta imperfectiune este ceea ce ne uneste. Nu te amagii motivand ca nu ai timp. Cea mai buna cale de a primi dragostea este sa o oferi. Cel mai rapid mod de a pierde dragostea este sa o tii prea strans si cel mai bun mod de a o tine este sa o lasi libera.
Nu alerga prin viata asa incat sa uiti unde ai fost si unde vrei sa ajungi. Nu uita ca cea mai importanta satisfactie emotionala a unei persoane este nevoia de apreciere. Nu te teme sa inveti. Cunoasterea este nemasurata, lipsita de povara. Nu folosi timpul si vorbele fara noima. Ambele se pierd irevocabil.
Viata nu este o cursa, ci o calatorie de placere ce trebuie savurata strop cu strop.”

Bryan Dyson – fost CEO Coca Cola.

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: