27 de legi pentru tine

1 02 2011

1. Legea dragostei

Iubeste-te pe tine si iubeste pe toata lumea ca pe tine insuti. Toate celelalte legi i se subordoneaza acesteia si nu intra in contradictie cu ea. Este o regula biblica. Se aplica la tot ceea ce facem caindivizi, familii, oameni de afaceri, organizatii, tari. Are o bogatie/valoare universala.

2. Legea cauza-efect

Exista o ordine universala. Nimic nu este accidental. Nu exista coincidente sau intamplari. Totul se intampla cu un motiv. Pentru fiecare efect exista o cauza sau un set de cauze, pe care uneori levezi si le intelegi, alteori nu.

3. Legea gandirii

Gandurile se materializeaza. Noi suntem si devenim ceea ce gandim.

4. Legea echivalentei mintalePentru a avea succes in ceva, trebuie sa ai o imagine clara a aceluisucces in mintea ta, o imagine mintala a ideii de succes, o viziune.

5. Legea corespondentei

Viata ta exterioara este o oglinda a celei interioare. Exista ocorespondenta directa intre experientele si gandurile tale pe de oparte si ceea ce ai in viata de zi cu zi pe de alta parte.
6. Legea credintei

Orice crezi cu adevarat devine realitate (inclusiv credinta ta cameriti succesul).

7. Legea valorii

Ceea ce crezi si apreciezi cu adevarat se reflecta in ceea ce faci, chiar daca poate cuvintele tale sugereaza altceva.

8. Legea motivatiei

Tot ceea ce faci este declansat de dorintele tale interioare, nevoi siinstincte, multe dintre ele venind din subconstient fara sa ai habarde ele.

9. Legea activitatii subconstiente

Subconstientul tau te avertizeaza despre lucrurile din jur, inconcordanta cu dorintele si grijile tale cele mai puternice. Importante sa iti asculti intotdeauna inima si nu mintea.

10. Legea expectantei

Ceea ce preconizezi ca se ve intampla, chiar se va materializa. Frica se materializeaza intotdeauna. La fel si iubirea.

11. Legea concentrarii

Indiferent asupra a ce te concentrezi si la ce te gandesti in modrepetat, acel ceva devine din ce in ce mai mult o parte a vietii taleinterioare.

12. Legea obisnuinteiAproape tot ce faci este automat, rodul unui obicei. Obisnuintele carete indeparteaza de telurile tale trebuie schimbate.

13. Legea atractiei

Suntem cu totii niste magneti vii. Atragi oameni, intamplari siimprejurari care se armonizeaza cu gandurile tale dominante. Tugenerezi tot ceea ce se intampla in viata sau in jurul tau.

14. Legea alegerii

Esti liber sa alegi ceea ce gandesti si in consecinta esti liber sa alegi toate celelelte parti ale vietii tale. Meriti tot ceea ce ai sice ti se intampla pentru ca tu ai ales asa.

15. Legea optimismului

O atitudine mentala pozitiva merge mana in mana cu succesul si fericirea. Optimismul te face placut si mai susceptibil de a reusi.

16. Legea schimbarii

Totul se schimba, nimic nu este fix. Daca nu profiti de schimbare veideveni victima ei.

17. Legea controlului

Ai o parere buna despre tine insuti atunci cand simti ca iti controlezi propria viata. Si esti absolut liber sa o faci si sa ai viata pe care ti-o doresti.

18. Legea responsabilitatii

Esti pe deplin responsabil de ceea ce esti, ceea ce ai, ceea ce devii si de tot ceea ce reusesti sau nu.

19. Legea compensatiei

Cu ceea ce contribui sau investesti, aceea vei obtine. Intotdeauna vei primi exact ceea ce oferi.

20. Legea serviciilor

Recompensa ta va fi direct proportionala cu valoarea serviciilor aduse celorlalti (sau, cum se spune, fii un stapan cu inima unui servitor).

21. Legea efortului aplicat

Toate lucrurile sunt sensibile la efort. Cu cat te implici mai mult,cu atat devenii mai “norocos.”

22. Legea supra-compensatiei

Trebuie ca intotdeauna sa “investesti” mai mult decat obtii; altfel nuvei obtine niciodata mai mult decat ai in acest moment. Trebuie sa faci mai mult pentru ceea ce esti “platit” pentru ca in timp sa fiirasplatit cu mai mult pentru ceea ce faci. Principiul este “ofera mai intai pentru a primi mai tarziu.”

23. Legea “pregatirii”

Performanta vine in urma unei pregatiri intense. Adevaratii profesionisti investesc mai mult timp decat altii in pregatire.

24. Legea eficientei fortate

Pe masura ce actionezi devii mai eficient. Niciodata nu ai timp sa lefaci pe toate, dar ai suficient timp sa faci lucrurile cu adevaratimportante.

25. Legea deciziei

Orice salt inainte isi are radacina intr-o decizie hotarata de a actiona. Si daca o faci cu indrazneala, vei avea de partea ta unsprijin nebanuit si neasteptat. Trebuie doar sa ai curaj.

26. Legea creativitatii

Orice progres incepe cu o idee in mintea cuiva. Poti face absolutorice iti doresti, oricat de nebunesc ar putea sa para acel ceva. Inflexibilitatea te poate face sa ratezi oportunitati.

27. Legea perseverentei

Abilitatea de a persevera, in ciuda obstacolelor si a dezamagirilor, denota incredere in tine insuti. Perseverenta este “o calitate de fier” in drumul spre succes, nu trebuie sa renunti niciodata lalucrurile in care crezi sau pe care ti le doresti cu adevarat

Reclame

Acțiuni

informatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
%d blogeri au apreciat asta: